Två dagar i Landskrona

Denna helg var vi i Landskrona på utställning. 14 maj var det Svenska Vinthundsklubbens nationella utställning (bilder nedan) och 15 maj var det dags för Salukiringens rasspecial. Oonah var anmäld till juniorklassen båda dagarna och dessa klasser var stora med tio anmälda tikar i varje.

Till min stora glädje presterade Oonah mycket väl under lördagen. Hon gick så fint som aldrig förr och stod ännu bättre. Hon fick “excellent” men blev inte placerad. På söndagen var hon inte lika fin i ringen men fick “excellent” ändå. Trots bristen på placering är jag överlycklig över hennes beteende. Dessa två utställningar var Oonahs femte och sjätte och hon visade att hon gillar att gå i ringen. Detta gör mig övertygad om att både hon och jag bara kan bli bättre för varje gång vi ger oss in i ringen.

Men helgens höjdpunkt har inget att göra med hur Oonah presterade. Det var underbara Karin Lundholms (Abu Al Khayars kennel) gästvänlighet som rörde mig mest. Trots att det bara var andra gången någonsin vi träffade Karin lät hon oss sitta i hennes tält båda dagarna, hon gav mig goda råd och delade frikostigt av sina erfarenheter. Det ger jag henne ett stort tack för. En helt underbar människa är hon.

Amal Hayati Oonah Nadira Al Jameelah

Amal Hayati Oonah Nadira Al Jameelah

Amal Hayati Oonah Nadira Al Jameelah