Valphalsband

När vi hämtade Anja så fick vi valphalsband och koppel med henne. Modellen var nätt och söt och hade snabblås. Först tänkte jag att jag skulle köpa ett nytt halsband och koppel men när jag insåg hur praktisk den modell som vi fick med henne var och hur fort valparna egentligen växer så ändrade jag mig. Vi slet på det fina kopplet och halsbandet med stolthet. Nu när Anjas valpar har blivit födda tyckte jag att det hade varit roligt att låta de få det allra första halsbandet och kopplet härifrån. Sentimental som jag är, blev jag superglad när jag hittade samma modell som den som följde med Anja. Den finns i tre färger men inte i svart, som var färgen vi fick med Anja. Så nu har jag blivit kluven. Rött är för tjejer och faller bort direkt. Den blåa färgen som finns tycker jag inte alls passar. Återstår den guld-gula som också skulle innebära snygg konstrast mot valparnas mörka färg. Men vad kommer valpköparna att tycka? Det sägs ju att smaken är som baken… Så gult eller blått?… Vilken tur att jag inte behöver bestämma mig just idag….